Saturday, February 17, 2007

Tuinwandeling

Vanmiddag ben in weer eens met de camera door de tuin gelopen, op de foto klikken voor een grotere versie.

Vanaf de parking.

Een bloeiende boom



Naam onbekend.



Brandhout voor de open haard.










Een soort heide.


Een stukje rotstuin.



Een grote struik, we hebben een rode, witte en paarse variant.






Boompje


Ander stukje rotstuin.


Ons huis.







Thursday, February 15, 2007

Waterpret




De waterleiding is gebarsten, altijd een pretje. Dat gebeurt een paar keer per jaar en meestal op dezelfde plek. Op de foto (klikken!) kun je goed zien hoe een waterleiding reparatie hier ondernomen wordt. Een arbeider heeft supervisie nodig, liefst veel supervisie. Vandaar dat de goede man niet echt opschiet want om de haverklap moet hij aan twee bazen uitleggen wat hij aan het doen is, een klus van een uur neemt zo al snel een halve dag in beslag. Ze zijn vanmorgen begonnen met de reparatie en ik heb nog steeds hoop dat ik vandaag nog voor het avondeten kan douchen. Daarvoor mag het niet gaan regenen, moeten er niet meer bazen bij komen en de reparatie niet te moeilijk zijn. Marina mag best tuinieren van de honden maar dan gaan ze wel mee, er lagen er twee maar terwijl ik de camera ging halen kwam er een auto langs en die moest natuurlijk onmiddelijk weggejaagd worden.

Thursday, February 08, 2007

Vanmorgen vroeg.



Op verzoek van mijn vader een foto van een stukje tuin zoals die er vanmorgen vroeg bij lag. ( nu bij jij aan de beurt ouwe)

zoals altijd even op de foto klikken voor de grote versie.

Wednesday, February 07, 2007

Aanrader



Kwam gisteravond nog een keer langs, geen lichte kost maar een film die je pakt. Ik kan me niet voorstellen dat er filmliefhebbers zijn die hem nog niet gezien hebben maar zelfs al heb je hem gezien is het de moeite waard om hem nog een keer te bekijken. Een echte klassieker, hoewel het niet helemaal mijn genre is vind ik het toch een van de beste films allertijden.

Monday, February 05, 2007

Zomer



Het is nu eindelijk zomer, dat was het in januarie ook al maar dat is eigenlijk de slechtste maand van het jaar. Na een onvoorstelbare hoeveelheid regen is het nu heerlijk weer en zijn de vooruitzichten voor de komende dagen ook goed. Wat een verschil met een paar weken terug, eindelijk! Door het geluid van de cicades is het buiten nu wel een herrie van jewelste maar dat stoort me niet. Alles staat in bloei en de kleurenpracht is geweldig, je komt haast ogen te kort, dit is het leven in Braziliƫ zoals iedereen zich dat voorstelt. Ik ga weer met een boek het terras op, naar buiten, genieten van het mooie weer, ciao.

Saturday, February 03, 2007

Vakantiekiekjes






Omdat Sally wat problemen heeft met haar pc hier nog een paar foto's van ons uitstapje naar de kust. Een strandtentje, een restaurant op een piepklein eilandje, mijn droomhuis en een dappere meid met een roos gemaakt van een palmblad. ( Omdat op die dag de zon niet vol scheen heb ik foto's gebruikt van een eerdere trip)