Sunday, July 15, 2007

Kleurenpracht.


Sinds het bezoek van een fanatieke vogelaar leggen we regelmatig wat fruit op een voerplek. Het resultaat is dat sommige vogels nu wat vaker langs komen. Ik ben nu aan het denken hoe ik het beste een vogelbad kan maken. Ondertussen blijft het genieten.

Wednesday, July 11, 2007

Telelens



Vogels zijn mijn favoriete onderwerp, de ellende is alleen dat ze zo moeilijk te fotograferen zijn. Ik zal dus echt een heuse telelens aan moeten schaffen om foto's zoals deze te kunnen maken. Met de hoeveelheid en enorme variatie aan vogels die we hier in de tuin hebben kan ik dan weer een paar jaar vooruit. Deze foto is genomen met een 100/400mm L lens van Canon. Kost een paar centen maar dan heb je ook wat.

Monday, July 02, 2007

Uil


Het is hier een beetje stil de laatste tijd. Daar is geen speciale reden voor, ik ben gewoon even met andere dingen bezig. Wist je dat een uil langwerpige ogen heeft en daarom zijn ogen niet kan draaien? Ik ook niet maar kwam er toevallig achter op discovery. Deze is op weg naar de handschoen, prachtig die gefixeerde blik op zijn doel.