Monday, January 05, 2009

Onze meid


Ze moet nog elf maanden worden, toevallig bij ons terecht gekomen omdat ik ik in Nederland was en tegen een nest aan liep. Als rasechte warm weer hond heeft ze het hier goed naar haar zin. Een vrolijk, lief hondje waar we erg blij mee zijn. Ridgebacks zijn geen makkelijke honden, vooral in het eerste jaar moet je er heel voorzichtig mee zijn. Maar met veel aandacht en ferm opgevoed heb je er de rest van zijn/haar leven een prachthond aan. We hebben er nu twee (totaal drie) maar er zullen er nog wel een paar bij komen.

6 comments:

Anonymous said...

Het zijn schitterende honden, maar zonder de eigenaar goed te kennen houd ik er maar liever wat afstand van, ze kunnen voor zover ik ze ken (je ziet ze hier erg weinig) of erg enthousiast of erg waaks zijn.

Anonymous said...

Mooi hondje is ze geworden zeg! Jammer dat je alleen het hoofd laat zien :-(

Anonymous said...

Mooie kop!

Anonymous said...

Hoeveel willen jullie er uiteindelijk dan

Anonymous said...

Op zoek naar Ridgebackplaatjes toch weer eens op je log gekeken. Wat een weelde 3 RR's!
Wij hebben deze week afscheid moeten nemen van onze RR van bijna 15. Een waardig afscheid was het, van een vriendin die alles uit het leven heeft gehaald wat er in zat. En ons geweldige herinneringen nalaat die toch de totale leegte in huis nauwelijks kunnen verbloemen. Prachtbeesten, die weten hoe ze het leven kunnen vieren. Een verrijking voor de wereld, deze honden. Geniet er van.

Tanya said...

Adorable !