Thursday, December 07, 2006

04-12-06 012a (Small)

Ik ga hier verder, web-log is me gewoon te langzaam/lastig/irritant om mee te werken. De foto laat iets zien van de kleuren tijdens de zonsondergang op de Rancho.

3 comments:

Frans54 said...

Ik zie dat dit de beta versie van Blogger is, ik ben zeer benieuwd hoe dat bevalt (ik krijg iedere keer de aanbieding om over te stappen, maar gezien het aantal klachten en vragen op het forum van mensen die dat deden en omdat Haloscan - dat ik voor de reacties gebruik - niet zonder meer werkt in blogger beta, laat ik de eer eerst maar even aan mij voorbij gaan.

Anonymous said...

Prachtige foto en kleuren!

Wens je veel succes en plezier in deze nieuwe omgeving.

Anonymous said...

Hallo,

Laat ik beginnen met me voor te stellen. Mijn naam is Paul Bosman en met mijn familie woon ik sinds anderhalve jaar in Toulouse (Zuid-Frankrijk). Net als jullie hebben wij voor familie en vrienden een weblog opgezet om iedereen te informeren over onze buitenlandse belevenissen. De website ( http://bosmanintoulouse.blogspot.com ) geeft ons veel plezier met het maken en wordt middels de vele positieve feedback blijkbaar gewaardeerd.

Een aantal mensen vroegen ons (waarschijnlijk ook geinspireerd door TV-programma als Ik vertrek) of er niet meer websites van Nederlanders in het buitenland bestaan. Na wat zoeken bleken er inderdaad een aantal te zijn en die ben ik nu begonnen bijelkaar te zetten op een onlangs gecreeerde website http://expat-blogging.blogspot.com

Jullie website heb ik via Google gevonden en er ook bijgezet. Kijk maar eens wat je er van vindt.

Ideeen/Tips zijn meer dan welkom en ook links naar andere Nederlandse Bloggers in het buitenland zet ik er graag bij.

Met vriendelijke groet.

Paul
plbosman@gmail.com